Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας:

ΚΟΣΜΟΣ: Γιώργος Στεφανόπουλος

2012-09-23 21:28

 

Ann Coulter: Δημοκρατικών πτώση των Μαύρων και μετακίνηση για την ισπανόφωνοι »

abc tw Ann Coulter αυτή την εβδομάδα JT 120923 wblog Ann Coulter: Δημοκρατικοί πτώση των Μαύρων και μετακίνηση για την ισπανόφωνοι

Αλφάβητο

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης της "Αυτή την εβδομάδα" στρογγυλής τραπέζης του την πολιτική της μεταρρύθμισης της μετανάστευσης και της Latino ψηφοφορία, συντηρητικός σχολιαστής Ann Coulter έκανε το προκλητικό ισχυρισμό ότι «οι Δημοκρατικοί πτώση των μαύρων και κινείται προς την ισπανόφωνοι," ενώ το επιχείρημα ότι τα δικαιώματα των μεταναστών δεν θα πρέπει να είναι θεωρείται πολιτικά δικαιώματα.

Τα σχόλια Coulter ήρθε ως πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και Ρεπουμπλικανών προεδρικός υποψήφιος Mitt Romney συνεχίσει συναγωνίζονται για την κρίσιμη Latino ψηφοφορία, με τους δύο που συμμετέχουν στις συνεντεύξεις δημαρχείο για Univision την περασμένη εβδομάδα επικεντρώθηκε σε θέματα σημαντικά για την ισπανόφωνη κοινότητα.

Πρώην Κλίντον Εργασίας γραμματέας Robert Reich υποστήριξε ότι Romney παρέλειψε να ασκήσει έφεση σε Latinos σε βασικά ζητήματα της μετανάστευσης, από την έκκληση για αυτο-απέλαση να απειλεί να ασκήσει βέτο στην Πράξη DREAM.

"Έχουμε κυβερνήτης Romney που παίρνει ουσιαστικά μια θέση που είναι κατά ένα μεγάλο και το ταχύτερα αναπτυσσόμενο τμήμα του εκλογικού σώματος», δήλωσε ο Ράιχ για την "Αυτή την εβδομάδα" στρογγυλής τραπέζης.

Ενώ επικρίνουν τον πρόεδρο Ομπάμα για την αποτυχία να συνεχίσει δυναμικά τη μεταρρύθμιση της μετανάστευσης κατά την πρώτη θητεία του, Univision άγκυρα Jorge Ramos, δήλωσε ότι «αν Ρεπουμπλικάνοι δεν κάνουν κάτι με τη μετανάστευση ... από όπου και αν πρόκειται να χάσει όχι μόνο αυτές τις εκλογές, θα μπορούσαν να χάσουν τον Λευκό Οίκο για μια γενιά. "

Coulter γρήγορα παρενέβη, "Γι 'αυτό οι Δημοκρατικοί πέφτουν οι μαύροι και κινείται προς την ισπανόφωνοι, επειδή είναι μια μεγαλύτερη ομάδα των Ισπανών τώρα» - που φαίνεται να ισχυρίζονται ότι οι Δημοκρατικοί είναι πιο επιθετικά φλερτάροντας την αυξανόμενη Latino πληθυσμού από την αφρικανική αμερικανική ψήφος , το οποίο δημοσκοπήσεις δείχνουν είναι σταθερά πίσω από τον Πρόεδρο Ομπάμα.

Coulter, συγγραφέας του νέου βιβλίου "θύμα ληστείας: Φυλετική δημαγωγία Από το εβδομήντα με τον Ομπάμα," υποστήριξε επίσης ότι οι ομάδες στα αριστερά, από φεμινίστριες για γκέι ομάδες δικαιωμάτων εκείνων που υπερασπίζονται τους μετανάστες, έχουν επιτάξει το μαύρο πολιτικής εμπειρίας δικαιώματα.

"Νομίζω ότι αυτό - ο τρόπος φιλελεύθεροι αντιμετώπισαν οι μαύροι όπως τα παιδιά και πολλές από τις πολιτικές τους ήταν επιζήμια για μαύρους, τουλάχιστον πήραν την ομάδα δικαιούχο το δικαίωμα," δήλωσε ο Coulter."Υπάρχει η κληρονομιά της δουλείας και Jim Crow νόμοι. Δεν χρωστάμε τους άστεγους. Δεν χρωστάμε φεμινίστριες. Δεν χρωστάμε γυναίκες που επιθυμούν να έχουν εκτρώσεις, αλλά ότι είναι - ή - ή οι ομοφυλόφιλοι που θέλουν να παντρευτούν μεταξύ τους. Αυτό είναι ό, τι τα πολιτικά δικαιώματα έχει γίνει για το μεγαλύτερο μέρος της αριστεράς. "

Όταν ρωτήθηκε αν τα δικαιώματα των μεταναστών δεν ήταν πολιτικά δικαιώματα, Coulter απάντησε, "Όχι. Νομίζω ότι είναι πολιτικά δικαιώματα για τους μαύρους ... Τι έχουμε κάνει για τους μετανάστες; Οφείλουμε μαύροι κάτι. Έχουμε μια κληρονομιά της δουλείας. Οι μετανάστες δεν έχουν ακόμη τεθεί σε αυτή τη χώρα. "

Πρώην Ομπάμα εγχώρια πολιτική σύμβουλος Melody Barnes αμφισβήτησε τον ισχυρισμό Coulter, λέγοντας ότι οι μετανάστες αντιμετωπίζουν διακρίσεις που απαιτεί την ίδια προστασία ζήτησε από εκείνους που αγωνίστηκαν για τα πολιτικά δικαιώματα.

"Νομίζω ότι παρερμηνεύουν την ιστορία του τι συνέβη στους μετανάστες και την ιστορία των διακρίσεων εις βάρος των μεταναστών σε αυτή τη χώρα", δήλωσε ο Μπαρνς, επικαλούμενος το έργο του αείμνηστου γερουσιαστή της Μασαχουσέτης Τεντ Κένεντι, ο οποίος εργάστηκε Barnes είπε να «ασχοληθεί με το γεγονός ότι προσπαθούσαμε να κρατήσει τους ανθρώπους από το να έρχονται σε αυτή τη χώρα με τον πιο διακριτική από τον τρόπο, με έναν τρόπο που δεν θα οδηγήσει σε δημιουργία και στο γεγονός ότι είμαστε ένα έθνος μεταναστών. "

Coulter ανταποκρίνεται στην αντίδραση θεατή για τις παρατηρήσεις της σχετικά με σήμερα Twitter, στο @ AnnCoulter.

Παρακολουθήστε την ανταλλαγή της στρογγυλής τραπέζης του εδώ: