Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας:

"Θού Κύριε"... οί φοροφυγάδες: Άπό 15 Νοεμβρίου στό Θέατρο "ΑΥΛΑΙΑ"

2012-10-16 10:34

 

 

 

Ένα Έργο του Γ. Μακρή

Μια παράσταση που αναμφισβήτητα θα είναι η ευχάριστη έκπληξη του χειμώνα 2012- 2013

ΕΝΑΡΞΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΘΕΑΤΡΟ "ΑΥΛΑΙΑ" (2ΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ & ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ)

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ : 210-4522332, 210-2836009

 

Λίγα λόγια για το Έργο :

 Τρεις Έλληνες από διαφορετικά μέρη της Ελλάδος φεύγουν από την χώρα κυνηγημένοι ως φοροφυγάδες ….τους κυνηγούν αυτοί που έκλεψαν την χώρα ….το Σύστημα…οι Πολιτικοί… το Κράτος…οι Επιχειρηματίες των of sore εταιρειών .. ..η Εφορία …το ΙΚΑ….και όλοι αυτοί στους οποίους χρωστούν.

Αποφάσισαν να φύγουν και να επιστρέψουν μόνο αν βρουν δουλειά στο εξωτερικό ,αν μαζέψουν χρήματα με σκοπό να ξεχρεώσουν μόνο αυτούς στους οποίους χρωστούν και όχι στο κράτος γιατί αυτό τους έχει κλέψει την ίδια τους την ζωή.

 Αποφασίζουν χωρίς να γνωρίζονται να πάνε Γερμανία….εκεί ψάχνοντας ως Έλληνες βρίσκουν καταφύγιο σε Καθολικό Μοναστήρι…ως Μοναχοί..

Ναι καλά ακούσατε ως Μοναχοί……

Πέφτουν στα χέρια του πιο σκληρού Ηγούμενου…ζουν πραγματικά κάτω από την σκιά μιας νέας κατοχής……

Βρίσκουν πολυμήχανους τρόπους επιβίωσης ώσπου η τύχη τους ,τους χαμογελά .

 Ο Ηγούμενος αυστηρός –αυταρχικός –οραματιστής όμως με όλες τις αδυναμίες ενός απλού ανθρώπου και την καρδιά ενός ερωτευμένου άντρα. Γερμανός στην καταγωγή. Αοράτιους ,το φάντασμα της μονής ,η αναστάτωση του πλανήτη , μια ζωή ανατρεπτική και μέσα στην ταλαιπωρία ,κρητικός στην καταγωγή ,ερωτεύεται-διώκεται-παρεξηγείτε αλλά στο τέλος δικαιώνετε.

 Ιουλία Άουσβιτς ,γυναίκα πειρασμός ,δημοσιογράφος με τρομερές ανακαλύψεις που στο τέλος όμως παγιδεύει μόνο τον εαυτό της .

 Χάιντι ,η νύφη των ονείρων με άλλον πάει στη εκκλησία και με άλλον ενώνει την ζωή της. Κρίστιαν ,η κύπρια της παρέας ,το αρχαιότερο επάγγελμα στο πλανήτη την κάνει την πιο ρεαλιστική μοναδική γυναίκα για όποιον ερωτευτεί.

 Ο Ευήκοος (κουφός) , ο Ανοιχτομάτιους (τυφλός) ,ο Παλαμάρης (γκέι) ,τρείς χαρακτήρες απίθανοι μοναδικοί που παρέα με τον Αοράτιους είναι ικανοί να γκρεμίσουν σε μια νύχτα την Μονή και την επομένη να την ξανακτίσουν.

 Το καταπληκτικό είναι ότι έχουμε ερωτικές ιστορίες ανάμεσα στους μοναχούς ,τον Ηγούμενο και τις θηλυκές υπάρξεις που διεισδύουν στο μοναστήρι με δόλιο τρόπο και η κάθε μια για δικό της σκοπό. Τρελές παρεξηγήσεις αναστατώνουν τα πάντα στο μοναστήρι ,ξεσηκώνουν όλο το χωριό αλλά και τους θεατές , υπάρχει και η Μάρλεν Ντίτριχ (Γκουρού-μάντης ) συμβουλεύει σύμφωνα με τα δικά της θέλω τους πάντες.

 

Ώρες Παραστάσεων 

 Τετάρτη: 19:15 

 Παρασκευή : 21:30 

 Σάββατο: 18:30 & 21:30 

 Κυριακή: 19:15 

 Σκηνοθεσία : Γ.Μακρής 

Kείμενα : Γ. Μακρής & Κ. Ρουμελιώτη 

Μουσική Επιμέλεια: Μάνος Λοίδης 

Κατασκευή Σκηνικών : Dream Show 

Σκηνογράφος : Π. Πριστούρης 

Σχέδια μακετών, διαφημιστικού υλικού ,μαρκίζας : Χρύσα Κρασσά 

Κοστούμια: Ευσταθία Μακρή 

Πρωταγωνιστούν : Γιώργος Βασιλείου, Γιώργος Μακρής, Νίκος Ζιάγκος, Εύα Λάσκαρη Γιώργος Μαυράς, ΕρωφίληΤζάνου, Πηνελόπη Σταματάκου, Φαίη Ανδρίτσου. 

Μαζί τους και ο Γιώργος Γεωργίου 

Φιλική Συμμετοχή : Ευαγγελία ΣαμιωτάκηΔιαβάστε περισσότερα: https://www.hefimerida.com/news